Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır? | Swarm Hesap Dondurma 2018

Merhaba sevgili teknoyuklet okuyucuları bu yazımda sizlerle kalıcı olarak swarm hesap silme işlemini resimli olarak nasıl yapılır anlatacağım…

  • Bilindiği üzere swarm ismi daha öncelerden foursquare olarak bilinen sosyal ağ uygulamasıdır.
  • Ayrıca swarm güncel yer bildirim uygulamasıdır.
  • Swarm uygulaması birçok özelliği ile gerek popüler uygulamalar arasında gerekse de işletim sistemlerine sahip akıllı telefonların uygulama indirme yerlerinde en üst sıralardadır.

swarm hesap silme resimli

  • Çoğu sosyal medya hesap kullanıcılarında olduğu gibi bazen hesap silmek yerine hesabı geçici olarak hesap dondurma işlemleri yapıyoruz.
  • Şunu belirtmek istiyorum ki swarm hesap dondurma ne yazık ki yok.
  • Eğer hesabı kalıcı olarak silmeye karar verdiyseniz paylaştığınız tüm swarm yer bildirimleri ayrıca swarm fotoğraflarınız, swarm arkadaşlarınız hepsi silinecektir.

Swarm Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Swarm hesap silme işlemleri için şu adımları uygulayarak hesabı silebilirsiniz;

  • Bilgisayarınızın internet tarayıcısından foursquare yazarak giriş yapınız.
  • Foursquare hesabına giriş yaptıktan sonra bu link üzerinden swarm hesap silme sekmesine gidiniz.

swarm hesap silme

  • Karşınıza sizden swarm mail adresi ve şifrenizle giriş yapmanız istenecektir.
  • Giriş yaptıktan sonraki açılan sayfada size yöneltilen “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna sizin için uygun olan hesap silme sebebini işaretleyiniz.
  •  Sayfanın altında bulunan “Delete Account” butonu ile hesabınızı silin.
  • Swarm hesap silme işlemleri bu kadar olup bir süre sonra Google aramalarında resimleriniz çıkıyorsa google içerik kaldırma yazıma göz atabilirsiniz.

Swarm Hesap Silme Yaparken Bilmeniz Gerekenler

  • Swarm hesap silme işlemlerini sadece web üzerinden silineceğini bilmeniz gerekiyor.
  • Yani, swarm hesabınızın olduğu tablet, telefon üzerinden hesap silme işlemi yapamıyorsunuz.
  • Diğer popüler sosyal medya üzerinden hesap silme noktasında sıkıntı çıkartabilir.
  • Eğer uygulamayı Facebook hesap bilgileriniz üzerinden kullanıyorsanız “Delete Account” butonu sizde olmayabilir.
  • Bu nedenle diğer her sosyal ağlarda olduğu gibi, Facebook üzerinden bağlanmaktansa, yeni bir kullanıcı hesabı oluşturmak en mantıklı seçenek olacaktır.
  • Her uygulama bir şekilde Facebook ve yan hizmetlerine bağlanıyor olsa da, belli durumlarda sorun yaşayabiliyorsunuz.
  • Son olarak bilmeniz gereken; Delete Account‘a bastığınız anda geri dönülemez bir şekilde Foursquare ve Swarm hesaplarını, ayrıca bu hesaplarda bulunan tüm bilgileri silmiş olacaksınız.

Okan Yüklet

Merhaba ben Okan Yüklet Teknoyuklet sitesinin kurucusuyum. Aktif olarak eğitim hayatıma devam ederken bir yandan da hobi olarak teknolojiye dair güncel sorun ve öneriler hakkında yazılar yazmaktayım. Yazılarımda yaptıklarımla, düşüncelerimle ilgili pek çok şey bulabilirsiniz. Yorumlarınız, düşünce ve tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Yalnızca “Merhaba, buralardaydım.” demek için dahi olsa vakit ayırıp bıraktığınız her bir yorum için çok teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.